T-Booster, najnowszy suplement diety od KFD, zaawansowany booster testosteronu już dostępny
Marka KFD to nie tylko społeczność z 16-letnim stażem, to także sprawdzone o wysokiej jakości produkty i preparaty dla sportowców. Niewątpliwie i tym razem producent wziął pod uwagę sugestie użytkowników forum KFD, a także klientów sklepu KFD, poszerzając asortyment produktów marki KFD o T-BOOSTER.
2016-03-07, 12:41

T-BOOSTER jest suplementem skierowanym do męskiej części, który zdecydowanie poprawi gospodarkę hormonalną Panów. Produkt bazuje na naturalnych ekstraktach z roślin oraz legalnych składnikach, dostępnych na polskim rynku.

Stosowanie suplementu, gwarantuje:

• wzrost naturalnego poziomu testosteronu,

• poprawę samopoczucia i wzrost libido,

• korzystne działanie na potencję,

• wspomaganie procesu regeneracji organizmu.

W składzie boostera testosteronu od KFD znajdziemy takie składniki, jak kwas d-asparaginowy (DAA) w maksymalnie dopuszczalnej dawce, ekstrakt z Tribulusa (buzdyganek ziemny), ekstrakt z żeń-szenia i owoców palmy sabałowej, który z kolei jest odpowiedzialny za blokadę przemiany testosteronu w DHT. W składzie nie zabrakło również takich substancji, jak ekstrakt z kory Muira Puama oraz z ziela Damiana, które są afrodyzjakami i wspomagają pracę układu hormonalnego. Dodatkowo w składzie znajdziemy witaminę E, a także cynk w najlepszej organicznej formie mleczanu.

Produkt ten, to aż 180 kapsułek, o jednym z najsilniejszych i zaawansowanym działaniu tego typu suplementów. Jakość zdecydowanie dominuje nad ceną T-BOOSTERA. Dostępny już on-line w sklepie KFD oraz w stacjonarnych punktach KFD (Warszawa, Białystok, Katowice, Wrocław).

KFD Nutrition działa na polskim rynku już od 15 lat. Swoją działalność koncentruje głównie w sferze dostarczania profesjonalnych, wysokiej jakości suplementów dla sportowców (kfd.nu, sklep.kfd.pl). Działa jednak również na polu farmacji, jak również edukacji (Akademia KFD). Zapraszamy do skorzystania z usług firmy KFD.

Monika Borecka
Specjalista ds komunikacyjnych