Numer 1 wśród spalaczy tłuszczu, F-BURNER od KFD
Kolejna nowość od KFD, która przebija większość tego typu suplementy. Firma KFD właśnie wypuściła pod swoją marką pierwszy zaawansowany suplement o solidnym składzie, wspomagający redukcje tkanki tłuszczowej, znanym pod nazwą F-BURNER.
2016-03-17, 10:13

Suplement diety jest przeznaczony dla osób, które cierpią na nadwagę, są na diecie lub pragną zintensyfikować w czasie swój proces redukcji. Produkt bazuje na wielu składnikach podkręcających termogenezę, przyśpieszających przemianę materii oraz spalanie tkanki tłuszczowej. W spalaczu tłuszczu F-BURNER zastosowane zostały składniki tylko o udowodnionymi bezpiecznym działaniu.

Działanie produktu wpływa na:

• silne pobudzenie,

• efektywny trening,

• podkręcenie w naturalny sposób metabolizmu,

• hamowanie apetytu,

• podwyższoną termogenezę,

• szybsze spalanie tkanki tłuszczowej.

W składzie spalacza oprócz standardowych substancji, znajdziemy także ekstrakt z malin i gorzkiej pomarańczy. Za podwyższenie termogenezy odpowiedzialne są m.in. ekstrakt z pieprzu czarnego, pieprzu cayenne oraz imbiru. To co wyróżnia F-BURNER od innych spalaczy, to obecność dendrobium nobile, czyli ekstraktu storczyka szlachetnego, forskolina zawarta w ekstrakcie z korzenia pokrzywy indyjskiej o wysokiej czystości, teobromina obecna w ekstrakcie z ziaren kakaowca czy mącznica lekarska, odpowiedzialna za usuwanie nadmiaru wody.

Produkt do nabycia w sklepie internetowym (https://kfd.nu/pl, https://sklep.kfd.pl) oraz w stacjonarnych punktach KFD.

KFD Nutrition działa na polskim rynku już od 15 lat. Swoją działalność koncentruje głównie w sferze dostarczania profesjonalnych, wysokiej jakości suplementów dla sportowców (kfd.nu, sklep.kfd.pl). Działa jednak również na polu farmacji, jak również edukacji (Akademia KFD). Zapraszamy do skorzystania z usług firmy KFD.

Monika Borecka
Specjalista ds komunikacyjnych